Zašto izabrati nas ?

10 zanimljivih razloga zašto da nas odaberete

Doneli ste odluku da je pravo vreme da počnete sa učenjem ili usavršavanjem stranog jezika? To je  dobra odluka i sigurno ulaganje u budućnost – znanje koje ne može da vam se ne isplati. Ukoliko vam  samostalne metode učenja ne odgovaraju, onda je logičan izbor da pomoć potražite u nekoj školi stranih  jezika. To nas dovodi do glavnog pitanja – koja škola stranih jezika je baš po vašoj meri?

Predstavljamo vam 10 glavnih razloga zašto je odabir škole jezika MLingua dobar izbor za učenje stranih  jezika.

Zasto izabrati skolu jezika MLingua

  • 1.  Znamo šta radimo, jer iskustvo stoji iza nas

Tim od 5 profesora, diplomiranih filologa, vođeni idejom da ono što jedna osoba zna, druga može da  nauči, otvaraju 2009. godine školu stranih jezika u Beogradu. MLingua je rođena. Od tada do danas,  neumorno radimo na tome da vam približimo svet.

  • 2.  Bitnije od toga šta mi mislimo o nama, je šta vi mislite o nama

Ogromna konkurencija na tržištu ne dozvoljava vam da budete loši. Jer, ko sebi dozvoli taj luksuz da ne  posveti 100% pažnje polaznicima, izgubiće ih, sve do jednog. Škola jezika MLingua uspešno je do sada  obučila preko 800 ljudi. Čak 94,7% naših polaznika izjasnilo se da bi ponovo upisali neki od naših kurseva  stranih jezika, a 60% njih zaista i jeste.

  • 3. Što u izlogu – to i u radnji 

Svima vama koji želite da se zaposlite i napredujete u karijeri, studirate na svetskim univerzitetima,  putujete i istražujete nove zemlje i kulture, stoje na raspolaganju naši opšti i specijalistički kursevi  nemačkog, engleskog, ruskog i španskog jezika. To što vidite, to i dobijate – praktično znanje stranog  jezika koje vam u životu, na raznim poljima, može koristiti.

  • 4.  I deca i srednjoškolci i odrasli 

Pored kurseva za odrasle, nikako nismo zaboravili da omogućimo i mlađim generacijama da kroz zabavu  i interesantne programe nauče strani jezik. Tako mogu da razviju svoju kreativnost, surfuju internetom,  upoznaju vršnjake iz drugih zemalja i spreme se za studije na nekom od prestižnih svetskih univerziteta.

  • 5.  Ako vam trebaju međunarodno priznate diplome, imamo rešenje

Naša škola uspešno realizuje već 5 godina pripremnu nastavu za sticanje neke od međunarodno  priznatih diploma. Za nemački jezik tu je priprema za Goethe sertifikate, a za engleski priprema za  polaganje TOEFL, IELTS i Kembridž ispita. Bez ustručavanja, ponosni smo na činjenicu da naši polaznici  bez problema polože testove i dobiju međunarodne jezičke diplome.

  • 6.  Za firme imamo specijalnu ponudu

Za firme i zaposlene dizajniramo kurs određenog stranog jezika potpuno usaglašen sa potrebama i  ciljevima poslovanja. Dolazimo kod vas, da ne gubite dragoceno vreme. Firme se mogu opredeliti za  opšti ili poslovni kurs stranog jezika, kao i za specijalizovan kurs ciljane grane poslovanja (medicina,  mašinstvo, pravo, finansije…).

  • 7.  Sami ili u grupi, brže ili sporije

Pohađanje naših kurseva jezika možete u potpunosti prilagoditi vašim potrebama, tempu života i  obavezama. Izaberite individualnu, poluindividualnu nastavu ili rad u malim, mentorskim grupama (3- 8 polaznika). Trajanje kurseva je takođe fleksibilno – probajte neki od naših godišnjih, intenzivnih ili  superintenzivnih kurseva stranih jezika.

  • 8.  Svi naši kursevi usaglašeni su sa evropskim preporukama i standardima

Svaki pojedinačni kurs podeljen je na odgovarajuće nivoe sticanja znanja (A1-C1), koji su po  istraživanjima evropskih obrazovnih tela, utvrđeni kao idealan odnos vreme – kvalitet. To znači da  svaki nivo zahteva određeno vreme za rad kako bi stečeno znanje na kraju zaista odgovaralo početnim  očekivanjima i ciljevima.

  • 9.  Koliko ćete naučiti često zavisi od toga ko vas uči 

Škola jezika MLingua angažuje samo proverene kadrove, dokazanog kvaliteta u prenošenju znanja  drugima. Oni su diplomirani profesori jezika koji svoje znanje i predavačke veštine stalno usavršavaju na  seminarima u zemlji i inostranstvu. Pored toga, često je gostovanje predavača iz inostranstva, kojima je  jezik koji predaju maternji.

  • 10.  Naša najjača reklama su naši zadovoljni klijenti

Poverenje nije nešto što dobijate na tacni, lako se može izgubiti. Zato ga ne uzimamo zdravo za gotovo i  nalazimo načine da naše polaznike uvek oduševimo i uverimo da smo pouzdani saradnici. Zato su među  našim poslovnim prijateljima i velike firme, kao što su Merkur osiguranje, Raiffeisen bank, Raiffeisen  invest, Drina film, Cisco Srbija, Masel, Meritus, Confida consulting, Neco sistem, Legat…