Kurs poslovnog engleskog jezika

Od sekretara do direktora – engleski jezik u  poslu potreban je svakome

Naredni kurs poslovnog engleskog jezika počinje 22.09.2021. godine. Nastava se održava u popodnevnim i večernjim satima.

Promo period do 15.09.2021. – snižena cena ONLINE poslovnog kursa engleskog jezika
Obradujte svoj novčanik. Prijavite se do 15.09.2021. i cenu kursa poslovnog engleskog platite 30% manje. Umesto regularnih 28.000 dinara, možete lepo uštedeti i kurs platiti samo 19.500 dinara. Kurs možete pohađati i u školi po sniženoj ceni od 22.500 dinara.

Dodatno, ukoliko se u ovom promo periodu odlučite za neki od naših specijalnih kurseva, na njih dobijate popust od 10%.

Prijavite se odmah popunjavanjem APLIKACIONOG formulara, slanjem mejla na mlingua@orion.rs ili telefonom na brojeve 011/ 303 51 67 ili 064/ 120 76 68 svakog radnog dana od 11 do 19 časova . Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte.
 

Interesuju vas cene ostalih kurseva u ponudi?
Pogledajte kompletan Cenovnik kurseva stranih jezika

Koliko je engleski jezik bitan u poslovnom svetu znate i sami vrlo dobro. Zato ste i ovde, svesni da znanje engleskog u poslu nije više stvar izbora, već nužnosti. Razlozi zašto sada čitate ovo mogu biti različiti:

 • Radite u takvom poslovnom okruženju gde vam neznanje engleskog jezika izaziva neprijatnosti i  predstavlja smetnju u obavljanju svakodnevnih aktivnosti
 • Došli ste do prepreke na putu poslovnog uspeha koju ne možete preći ukoliko ne usavršite poslovni engleski
 • Imate poteškoće da se zaposlite, jer na razgovorima za posao na pitanje – da li govorite engleski  jezik – vi ne odgovorite potvrdno ili ne pokažete dovoljno znanje
 •  Želite da realizujete važan poslovni projekat, ali ne možete bez kvalitetne poslovne komunikacije  na engleskom
 • Nedostaju vam sigurnost i samouverenost u nastupu sa klijentima ili partnerima, jer se bojite da  ne ostavite loš utisak svojim nedovoljno dobrim engleskim.

Niz možete nastaviti sami ukoliko nismo pokrili sve probleme koje kurs poslovnog engleskog jezika može uspešno da reši. Bez obzira kojim se poslom bavite ili to planirate, postoje reči, izrazi i pravila vezana za  engleski jezik koja generalno važe za poslovni svet i koja će vam u svakoj situaciji koristiti.

Kurs poslovnog engleskog jezika

Šta sve obuhvata kurs poslovnog engleskog jezika?

 • Očekivane dobiti od kursa

Kurs poslovnog engleskog jezika osposobljava vas da uspešno vodite svaki vid usmene ili pisane poslovne komunikacije na engleskom. Obogatićete vaš vokabular, steći samouverenost u komunikaciji, naučićete tačno i precizno da vodite poslovnu korespodenciju. I najbitnije, stečena znanja i veštine poslovne komunikacije na engleskom moći ćete momentalno primeniti u poslu.

 • Nivoi i tempo nastave

Kurs poslovnog engleskog nudimo na svim nivoima od početnog A1 do naprednog C1. Svaki nivo traje  100 školskih časova i deli se na dva podnivoa po 50 časova odnosno 3 meseca ritmom dva puta nedeljno  po dvočas. Nastava se može intenzivirati na zahtev grupe i do 5 puta nedeljno.

 • Program i koncept kursa

Na kursu poslovnog engleskog naučićete:

 1. Pisanje poslovnih pisama, narudžbina, žalbi, izveštaja i ostalih vidova poslovne korespodencije
 2. Vođenje telefonskih razgovora
 3. Poslovna putovanja i seminari – organizacija i komunikacija
 4. Učestvovanje i vođenje sastanaka
 5. Držanje prezentacija
 6. Pregovaranje
 7. Komunikacija u neformalnom poslovnom druženju

Kurs poslovnog engleskog u školi MLingua u Beogradu dizajniran je tako da unese stvaran svet međunarodnog poslovanja u učionicu.  Nastava je visokopraktična i dinamična. Radi se isključivo u malim grupama 3-8 polaznika, gde svako  dobija dovoljno pažnje za učenje i napredak. Simuliranje poslovnih situacija sa polaznicima kao akterima  je deo svake lekcije koja se obrađuje.

Na višim nivoima B2/C1 kursevi se usklađuju sa programima polaganja međunarodnih Kembridž ispita iz  znanja poslovnog engleskog (BEC).

Na kraju kursa pristupa se završnom testiranju i škola vam izdaje sertifikat koji važi na teritoriji Republike  Srbije i koji možete koristiti kao pisani dokaz da znate poslovni engleski.

Predavači i nastavni materijali

Predavači na kursu poslovnog engleskog su diplomirani profesori engleskog jezika, a uključene su i  radionice sa osobom kojoj je engleski jezik maternji, što znači da je garantovan kvalitet nastave 100%.

Radi se iz udžbenika Market Leader, koji je razvijen u saradnji sa časopisom “Financial Times”, jednim od  vodećih svetskih izvora profesionalnih informacija, sa ciljem da se obezbedi maksimalna autentičnost  poslovnih sadržaja. Program je razvio Pearson-Longman i predstavlja najnapredniji program učenja  poslovnog engleskog jezika.

Specijalna ponuda – individualna nastava

Za vas koji imate potrebu samo određene stvari da usavršite u najkraćem mogućem roku, osmislili smo 2  specijalna kursa:

 • Priprema intervjua za posao na engleskom (4 dana x 90min) – pisanje CV-ja i propratnog pisma,  prelaženje tipičnih pitanja i simulacija intervjua za posao
 • Izrada PowerPoint prezentacija na engleskom (2 dana x 90min) – tipične fraze prilikom držanja  prezentacija i simulacija prezentacija.