Kurs engleskog jezika

Kroz naš kurs engleskog jezika saznaćete koliko je učenje engleskog zabavno

Naredni kurs engleskog jezika počinje 22.09.2021. godine. Nastava se održava u popodnevnim i večernjim satima.

Iskoristite promo period i uštedite! Samo do 15.09.2021. cena ONLINE kursa čak 33% manja!
Budite među najbržima i iskoristite veliki popust na regularnu cenu kursa. Ukoliko svoje mesto rezervišete do 15.09.2021., umesto 29.000 dinara, kurs engleskog jezika platićete 19.500 dinara u 3 rate za nastavu ONLINE preko aplikacije SKYPE. Cene se odnose na grupe od oko 4-5 polaznika u grupi.

Prijavite se odmah popunjavanjem APLIKACIONOG formulara, slanjem mejla na mlingua@orion.rs ili telefonom na brojeve 011/ 303 51 67 ili 064/ 120 76 68 svakog radnog dana od 11 do 19 časova . Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte.
  

Interesuju vas cene ostalih kurseva u ponudi?
Pogledajte kompletan Cenovnik kurseva stranih jezika

Kurs engleskog jezika može da bude mnogo više od pisanja gramatičkih pravila. Mnogo više od pamćenja gomile reči koje lako zaboravljate i osećanja da vi sve razumete, ali jednostavno ne možete da progovorite. Engleski jezik je kreativan i zabavan i sticanje novog znanja može vam doneti veliko  zadovoljstvo.

Kurs engleskog jezika

Učenje engleskog jezika pruža vam pregršt mogućnosti

 • Putovanje u svaku zemlju više ne predstavlja nikakav problem – sve ćete razumeti i svi će  vas razumeti. Kada se sretnu Čeh i Japanac u Francuskoj, sporazumevaće se, pogađate, na  rumunskom? Naravno da ne, sigurno na engleskom.
 •  Zaboravite na stres prilikom korišćenja interneta, računara i uopšte tehnike – lako komunicirajte  sa ostatkom sveta, dođite do svih važnih i korisnih informacija, računar i ostalu tehniku više  nećete posmatrati kao bića sa druge planete.
 • Uživajte u rečima pesama, a ne samo muzici, gledajte filmove čak i pre nego što se pojave prevodi, čitajte iz više različitih izvora o stvarima koje vas interesuju.
 •  Zaposlite se ili napredujte u karijeri. I to ne samo u Srbiji. Prvi korak ka dobro plaćenom poslu  jeste poznavanje minimum jednog stranog jezika. Tako se kaže, a zapravo se misli na engleski.
 •  Znanje engleskog jezika olakšaće vam život generalno. Jer gde god ste do sad udarali u zid zbog  nerazumevanja, otvoriće vam se vrata.

Kako vam mi u tome možemo pomoći?

Kroz pažljivo osmišljene opšte kurseve engleskog jezika namenjene svima preko 16 godina. Bez obzira  da li vam treba engleski za početnike ili tražite nadogradnju postojećeg znanja, daćemo vam ono za čim  tragate – efikasno učenje engleskog jezika. Pokrivamo sve nivoe sticanja znanja – od početnog (A1 i A2),  preko srednjeg (B1 i B2), do naprednog (C1) – prateći evropske preporuke i standarde.

Pored čitanja i pisanja, garantovano ćete naučiti da slušate i govorite, što je najbitnije i apsolutno  moguće. Kako? Pomoću 100% proverene komunikativne metode – učenje kroz slušanje i govor, a zatim obavljanje zadataka u kojima treba da proizvedete to što ste čuli. Od samog početka profesor vam se obraća na stranom jeziku, jer opšte je poznato  da jezik najbrže i najlakše naučite kad se nađete u stranoj zemlji, okruženi ljudima kojima je taj jezik  maternji. To je prirodan i dokazano najefikasniji metod učenja stranog jezika. Poenta komunikativnog  pristupa je upravo u tome – da od samog početka slušate i govorite na engleskom jeziku. Bićete  oduševljeni brzinom kojom napredujete. Ukoliko vas interesuje samo da usavršite govor engleskog jezika, upišite Konverzacijski kurs engleskog jezika

Jer, uopšte nije poenta da jezik znate samo teoretski, a da sutra, kad odete na odmor u inostranstvo,  ne umete da naručite najobičniju kafu. Znati jezik znači komunicirati. Zato su naši kursevi engleskog jezika u  Beogradu osmišljeni tako da vas spreme za svakodnevne životne situacije, u privatnom i poslovnom  životu (za više informacija o engleskom u svetu poslovanja kliknite na Poslovni engleski jezika).

Dodatna garancija uspehu – radionice sa predavačima kojima je engleski jezik maternji. Znači, nema  greške!

Skola engleskog jezika u Beogradu

Kako se odvijaju časovi engleskog jezika?

 • Rad u malim grupama (3-8 polaznika), kako bi svaki učenik dobio potrebnu pažnju predavača.
 • U nastavi se koriste savremeni udžbenici, engleskih izdavača Longman, Cambridge i Oxford  University Press.
 • Nastava se zasniva na semestralnom principu (jedan semestar traje 3 meseca i sadrži 52 školska  časa). Da bi polaznik u potpunosti stekao znanje svakog pojedinačnog nivoa, potrebna su 2  semestra.
 • Časovi se održavaju 2 puta nedeljno po 90 min.
 • Pored redovnih, postoje i ubrzani/intenzivni kursevi engleskog jezika. Oni traju 2 meseca, po dinamici 3  puta nedeljno po 2h i 15 min.
 • Upis na opšte i intezivne kurseve engleskog jezika vrši se tokom čitave godine.

Pre upisa obavlja se testiranje polaznika radi njihovog pravilnog razvrstavanja u odgovarajuće grupe prema nivou znanja.

Posle odslušanog kursa polaže se završni ispit i dobija sertifikat. Ovaj dokument validan je dokaz o stečenom znanju na teritoriji Srbije. Ukoliko vam je, ipak, potrebna međunarodno priznata diploma iz engleskog jezika, informišite se više o tome na stranici Priprema za TOEFL i IELTS ispite.