Konverzacijski kursevi engleskog jezika

Da vam razgovor na bilo koju temu više nikad ne bude problem, konverzacijski kurs engleskog jezika pravo je rešenje za vas!

Posebna ponuda u promo periodu do 15.09.2021. – konverzacija vikendom
Nemate vremena preko radne nedelje? Iskoristite našu sjajnu ponudu i upišite ONLINE vikend konverzacijski kurs engleskog jezika. Kurs traje 6 nedelja, a časovi se održavaju subotom u trajanju od 2,5 sata preko aplikacije SKYPE. Uz to, ukoliko se prijavite u promo periodu, do 15.09.2021. dobićete čak 30% popusta na cenu ovog kursa. Umesto 12.000 dinara, vikend kurs možete platiti samo 8.400 dinara.

Kurs počinje 25.09.2021. godine.

Prijavite se odmah popunjavanjem APLIKACIONOG formulara, slanjem mejla na mlingua@orion.rs ili telefonom na brojeve 011/ 303 51 67 ili 064/ 120 76 68 svakog radnog dana od 11 do 19 časova . Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte.
 

Interesuju vas cene ostalih kurseva u ponudi?
Pogledajte kompletan Cenovnik kurseva stranih jezika

Svako može da nauči da priča engleski jezik. To nema veze sa talentom ili inteligencijom. Primetili ste da ljudi najbrže progovore strani jezik kada odu da rade ili žive u inostranstvu, pa čak i na putovanjima. Isto je i sa engleskim. Razlog tome je što su sve vreme okruženi engleskim jezikom. To je prirodan način  usvajanja znanja i sigurno vodi do uspeha. Pre ili kasnije, svi progovore, to je 100% dokazano.

Konverzacijski kurs engleskog jezika

Da bi naučili tečno da govorite engleski jezik, nije potrebno da se odselite iz Srbije. Dovoljno je samo  da simulirate okruženje engleskog jezika. Upravo tako smo i osmislili naše kurseve konverzacijskog  engleskog jezika – od prvog do poslednjeg časa čućete samo engleski, vežbaćete samo engleski i na kraju, sigurno ćete progovoriti engleski. I to tečno.

Kome su namenjeni konverzacijski kursevi engleskog jezika?

Škola stranih jezika MLingua organizuje konverzacijske kurseve engleskog jezika u Beogradu namenjene svima vama koji:

 • Imate pasivno znanje engleskog – sposobni ste da razumete, ali vam je teško da progovorite
 • Znate gramatiku i reči, ali vam je problem kad to treba praktično da primenite u govoru
 • Želite da se oslobodite treme i straha da ćete napraviti grešku i ostaviti loš utisak
 • Imate potrebu da osvežite znanje engleskog jezika koji ste ranije učili
 • Želite da se fokusirate na konverzaciju i dodatno usavršite svoj govor.

Šta dobijate pohađanjem kurseva konverzacijskog engleskog?

Kurs konverzacijski engleski ima prvenstveno cilj da vas nauči kako da slobodno, tečno i ispravno govorite engleski jezik, bilo da se radi o svakodnevnim, privatnim situacijama, bilo da je u pitanju  korišćenje jezika u poslovne svrhe.

Kroz dijaloge, debate i diskusije na različite korisne i interesantne teme, stručno i namenski birane shodno potrebama i nivou znanja polaznika, naučićete da:

 • Pretvorite pasivno znanje u aktivnu, praktičnu i primenjivu komunikaciju
 • Uspešno vodite svaki vid razgovora, formalne ili neformalne prirode
 • Prezicno izražavate svoje misli, ideje i osećanja
 • Samouvereno iznosite i branite svoje stavove po pitanju jednostavnih, ali i složenijih tema
 • Lako komunicirate sa svojim stranim kolegama i poslovnim partnerima
 • Budete snalažljivi na putovanjima (u hotelu, restoranu, prodavnicama, na aerodromu…).

Apsolutna pažnja usmerena je na svakog polaznika ponaosob. Kroz interakciju i konstantni praktični rad,  polaznici uvežbavaju i poboljšavaju svoj izgovor, šire vokabular, stiču potrebno samopuzdanje. Predavač  ima ulogu koordinatora i pomoćnika.

Bitne informacije o kursevima – konverzacijski engleski

U ponudi imamo više nivoa konverzacijskog engleskog (“engleski za preživljavanje” A1 i A2, kao i srednje  nivoe B1 i B2). Od stepena vašeg znanja zavisi koji nivo ćete pohađati. Kako bi to precizno utvrdili,  pre početka nastave radi se ulazno testiranje i polaznici raspoređuju u grupe adekvatne njihovom  predznanju.

Svaki pojedinačni nivo traje mesec i po dana. Časovi se održavaju 2 puta nedeljno, po dvočas (90 min). Radi  se isključivo u malim grupama, 3-8 polaznika, kako bi svaki čas bio maksimalno efikasan. Na nastavi se smenjuju predavači kojima je engleski jezik maternji i predavači koji su specijalizovani za  konverzacijske kurseve. Znanje koje će vam preneti visoko je praktično i 100% pouzdano.

Svaki nivo je podeljen na određene tematske celine, koje su usklađene sa stepenom predznanja  polaznika i ciljem koji se želi postići. Takođe, uvek su dobrodošli predlozi i teme koji vas specijalno  interesuju, a nisu utvrđeni planom i programom kursa.