Kurs ruskog jezika

Progovorite jezikom Puškina, Dostojevskog, Tolstoja, Čehova…

Naredni kurs ruskog jezika počinje 01.10.2021. godine.

33% popusta na cenu kursa samo u promo periodu do 20.09.2021.
Iskoristite ovu sjajnu ponudu. Ukoliko budete brzi i svoju prijavu podnesete do 20.09.2021., kurs ruskog jezika platićete čak 33% jeftinije, umesto regularnih 29.000 dinara, samo 19.500 dinara za nastavu ONLINE preko aplikacije SKYPE. Cene se odnose na grupe od oko 4-5 polaznika u grupi. Kurs možete pohađati i kod nas u školi po sniženoj ceni od 23.400 dinara.

Prijavite se odmah popunjavanjem APLIKACIONOG formulara, slanjem mejla na mlingua@orion.rs ili telefonom na brojeve 011/ 303 51 67 ili 064/ 120 76 68 svakog radnog dana od 11 do 19 časova . Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte.
 

Interesuju vas cene ostalih kurseva u ponudi?
Pogledajte kompletan Cenovnik kurseva stranih jezika

Želite da naučite jedan od najrasprostranjenijih slovenskih jezika i pridružite se grupi od preko 285 miliona ljudi širom sveta koji ga tečno govore? Saznajte koliko je lako. Upišite naš kurs ruskog jezika i za kratko vreme ovladajte pravilima ovog jezika.

Kursevi ruskog jezika Mlingua škole u Beogradu namenjeni su svima koji žele da upoznaju rusku kulturu i nauče jezik, bilo da se spremaju za studije na nekom od renomiranih ruskih univerziteta ili za rad u Rusiji, kao i onima kojima je potreban u poslu, radi uspostavljanja i održavanja saradnje sa ruskim firmama.

Kurs ruskog jezika

Zašto sa nama? Jer učenje nikada nije bilo zabavnije!

Zbog veoma sličnog morfološko-sintaksičkog sistema (srpski i ruski jezik imaju oko 30% zajedničkog leksičkog fonda), ali i raznovrsnih udžbenika i metodologije rada koju koristimo na kursevima, naši polaznici sa lakoćom savladavaju i usvajaju nova znanja, primenljiva odmah nakon završetka kursa. Zaboravite na klasično, dosadno pohađanje nastave. Kod nas ćete otkriti novu dimenziju učenja. Naši časovi su dinamični, kreativni i zabavni. Posvećujemo značajan deo nastave konverzaciji na ruskom jeziku čime aktiviramo polaznike da teoriju pretvore u praksu i nauče kako da primene stečeno znanje u svakodnevnim situacijama. Bilo da ste početnik ili već imate neka predznanja ruskog jezika, naši kursevi vam omogućavaju da na jedan inovativan i zabavan način proširite svoja znanja i brzo stignete do svog cilja.

Šta sve dobijam pohađanjem kursa ruskog jezika?

 • Rad u malim grupama (3-8 polaznika) što svakom polazniku omogućava lakše i brže usvajanje gradiva
 • 5 nivoa sticanja znanja usklađenih sa evropskim standardima (A1, A2, B1, B2, C1)
 • Svaki nivo se sastoji od 2 semestra koje možete upisati pojedinačno ili zajedno.
 • Svaki semestar traje 3 meseca sa fondom od 52 školska časa
 • Dinamika održavanje nastave je 2 puta nedeljno po dvočas (90 minuta)
 • Nastava se održava u popodnevnim i večernjim satima
 • Kursevi su osmišljeni tako da polaznik na zabavan i kreativan način veoma brzo uvežba govor i ovlada tehnikama slušanja, čitanja i pisanja ruskog jezika
 • U nastavi se koristi više različitih materijala poznatih ruskih izdavača. Kako bi se postigli najbolji rezultati, izbor materijala i metoda učenja zavisi od konkretnih potreba polaznika i ciljeva učenja.
 • Nastavu vode diplomirani profesori ruskog jezika. Na časove konverzacije dolaze i gostujući profesori kojima je ruski jezik maternji ili koji su odrasli i školovali se u ruskoj sredini.
 • Mogućnost pohađanja kursa putem individualne nastave, bilo da se radi o opštem kursu ruskog jezika, učenju ruskog za poslovne potrebe ili učenju ruskog radi praćenja školskog programa za učenike osnovnih i srednjih škola
 • Pre upisa obavlja se testiranje polaznika radi njihovog pravilnog razvrstavanja u odgovarajuće grupe prema nivou znanja
 • Nakon završenog kursa svaki polaznik ima mogućnost polaganja testa provere znanja nakon kog dobija sertifikat škole o uspešno završenom kursu.