Kurs nemačkog jezika

Kroz kurs nemačkog jezika saznajte koliko je učenje nemačkog zapravo lako.

Naredni kurs počinje 22.09.2021. godine. Nastava se održava u popodnevnim i večernjim satima.

NOVO! Nemački ONLINE preko SKYPE aplikacije sa 33% popusta na cenu kursa!
Povoljno! Završite za 3 meseca jedan podnivo A1.1 , A1.2, A2.1 ili A2.2. Iskoristite promo period i dodatno uštedite. Ukoliko svoju prijavu podnesete do 15.09.2021. umesto regularnih 29.000 dinara, za jedan kurs nemačkog jezika sa 50 školskih časova platićete samo 19.500 dinara za nastavu onlajn preko aplikacije SKYPE uz mogućnost plaćanja u čak 3 mesečne rate.

Prijavite se odmah popunjavanjem APLIKACIONOG formulara, slanjem mejla na mlingua@orion.rs ili telefonom na brojeve 011/ 303 51 67 ili 064/ 120 76 68 svakog radnog dana od 11 do 19 časova . Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte.
 

Interesuju vas cene ostalih kurseva u ponudi?
Pogledajte kompletan Cenovnik kurseva stranih jezika

Naučite nemački jezik 100% praktično i odmah ga koristite!

Učenje nemačkog jezika lakše je nego što se misli. Ukoliko znate engleski, već ste u prednosti, obzirom na sličnosti ova 2 jezika u vokabularu i gramatici. Da li razumete ovo:  Meine Schwester hat braunes Haar. Sie studiert Medizin in Berlin? Onda već znate pomalo nemački. Takođe, mnoge reči iz srpskog jezika slične su sa nemačkim: farba, šlag, šverc, štikla…

Uložite vreme i trud u učenje nemačkog jezika, jer će vam se gotovo momentalno isplatiti. Višestruko. U tome vam svakako može pomoći naš kurs nemačkog jezika u Beogradu, organizovani tako da vam pruže 100% praktično znanje.

Kurs nemackog jezika

Kome je namenjen opšti kurs nemačkog jezika?

Kurs nemačkog jezika namenjen je svima koji bi da poboljšaju privatni i poslovni kvalitet života, a naročito:

 1. Osobama koje bi želele da nađu dobar posao u Srbiji u nekoj od 400 kompanija sa nemačkog govornog područja (Siemens, Bosch, Henkel, Volkswagen, Panasonic, Nestle, Novartis, Delhaize…). Sve one, bez izuzetka, daju prednost kandidatima koji znaju nemački.
 2. Svima koji bi da rade u inostranstvu (Nemačka, Austrija, Švajcarska, istočna Evropa..). U Nemačkoj postoji manjak radne snage, naročito u oblastima elektronike, građevinarstva, informatike, zdravstva (za više informacija o specijalističkom kursu za medicinske radnike, kliknite na stranicu Kurs nemačkog za medicinare).
 3. Budućim studentima koji bi da se školuju i dalje usavršavaju na prestižnim univerzitetima nemačkih zemalja. Bez obzira za koju se zemlju odlučili, nužno je odlično poznavanje nemačkog jezika (za više informacija o pripremi za DaF test kliknite ovde).
 4. Osobama koje vole da istražuju i znaju sve. Na internetu, više od 8 miliona web sajtova je na nemačkom. Svaka 10-ta knjiga izdata u svetu je na nemačkom. Mnogi nemački časopisi, novine i TV kanali nude obilje korisnih i jedinstvenih informacija.
 5. Svima koji vole da putuju. 38% Evropljana sporazumeva se na nemačkom jeziku, pa gde god da se uputite na odmor nećete se izgubiti ni propustiti da saznate bitne stvari (šta videti, gde izaći, gde ići u šoping…). Prilika da doživite Nemačku, Austriju, Švajcarsku.. ne kao turista, već kao pravi “lokalac”.

 

Šta sve dobijate pohađanjem opštih kurseva nemačkog jezika?

Izbor prilagođen vašim različitim potrebama i ciljevima:

 • 5 nivoa sticanja znanja usklađenih sa evropskim standardima (A1, A2, B1, B2, C1)
 • Redovni i ubrzani kurs nemačkog jezika
 • Redovni kursevi: svaki nivo traje 3 meseca, sa fondom 52-54 školska časa. Nastava se odvija tempom 2x nedeljno, po 90 min (dvočas)
 • Intenzivni kursevi: svaki nivo traje 2 meseca, sa fondom 52-54 školska časa. Nastava se odvija tempom 2x nedeljno, po 2h i 15 min (tročas)
 • Upis na opšte kurseve nemačkog jezika vršimo tokom čitave godine
 • Pre upisa obavlja se testiranje polaznika radi njihovog pravilnog razvrstavanja u odgovarajuće grupe prema nivou znanja
 • Donja starosna granica za pohađanje kurseva nemačkog jezika je 16 godina
 • Na ovim kursevima uči se jezik primenjiv u svakodnevnim životnim situacijama
 • Pored čitanja i pisanja, prvenstveno stičete veštinu da slušate i govorite na nemačkom, uz poštovanje svih gramatičkih pravila
 • Nove reči i izraze pamtićete brzo i lako, a uz to se i zabaviti
 • Male grupe 3-8 polaznika garantuju potpunu iskorišćenost časa
 • U nastavi se koriste udžbenici Menschen i Sicher, izdati od nemačkog izdavača Hueber
 • Na raspolaganju su vam i brojni dodatni materijali za efikasniji rad: audio i video zapisi, dodatni tekstovi, vežbe, testovi
 • Nakon završetka svakog pojedinačnog nivoa, škola organizuje testiranje polaznika i izdaje sertifikat da ste kurs uspešno završili
 • Sertifikat je dokument škole validan na teritoriji Srbije i možete ga priložiti kao dokaz uz biografiju
 • Ukoliko vam je, ipak, potrebna međunarodno priznata diploma, informišite se više o tome na stranicama Međunarodni ispiti